STEAM for Kids Adlı eTwinning Projesi Çalışmaları Başladı

Türkiye(10), Litvanya(6), İtalya(6), Bulgaristan(2), Yunanistan(2)’dan da okulların katıldığı Ulusal ve Uluslararası ortaklarla birlikte yürütülecek olan projemiz Haziran ayı sonuna kadar sürecektir.

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Melahat KAHRAMAN’ın kuruculuğunu Bulgaristan’dan Adriana TOPALOVA ile üstlendiği; Okul Öncesi Öğretmenimiz Fatma ERTUGRUL ve Okul Müdürümüz Sema OLGUN’UN da yürütücülüğünü yaptığı STEAM for Kids adlı eTwinning  projemiz Şubat ayında Aralık ayında çalışmalara başlamıştır.

Bu projede Matematik ve Fen Bilimleri derslerinde STEAM etkinliklerine yer verilecek ve teknoloji, sanat, bilim ve mühendislik gibi alanlarla ilişkisine dikkat çekilecektir. Bu etkinliklerle öğrencilerin derse karşı motivasyon kazanmaları sağlanacaktır. Bu sayede öğrenciler sorgulayarak ve keşfederek öğrenebilecek, günlük yaşamla ilişkilendirerek 21. yüzyıl becerilerini geliştirebileceklerdir.

Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 11:27 - Görüntülenme: 53