KÜTAHYA / SİMAV - Şehit Uzman Çavuş Sabit DEMİRTAŞ Anaokulu

Şehit Uzman Çavuş Sabit DEMİRTAŞ Anaokulu

Adres
ESENEVLER MAH. 62. SK. ŞEHIT SABIT DEMIRTAŞ ANAOKULU BLOK NO: 15 SİMAV / KÜTAHYA
Vizyon
Çocuklara kendi etkinliklerini şeçebildikleri ortamlar hazırlayarak,onların plan oluşturma izleme uygulama tamamlama ve yorum yaparak kendilerini ifade etme ve özdisiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan çalışanların ve velilerin bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu Çocuklara onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim veren bir okul olmaktır.
Misyon
Çocuklar özdisiplinli ve benlik saygısı gelişmiş toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan paylaşımcı kendini ifade edebilen sorumluluk sabihi kendi haklarını koruruken başkalarının haklarına saygı gösteren gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı doğayı koruyan va Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim almalarını sağlamaktır.
resim yarışmalarında 1.lik ödülleri resim yarışmlarında 2.lik ödülleri
Öğretim Şekli :İkili öğretim
09.00-12.00
Jeotermal