Haz

okul öncesi eğitim yönetmeliğine göre dışarda eğitimin önemi vurgulandı bu konuda eğitim alan metin selvi tarafından okul öncesi öğretmenlerine seminer olarak verildi bilgiler tazelendi.

Haz

Q-bitz oyunu; çocuklar için hem eğlenceli bir oyundur hem de çocukların zihinsel görsel dikkat, parça-bütün ve şekil-zemin ilişkisi, desen eşleştirme, problem çözme, hızlı düşünme, kodlama, güçlü bir hafıza, bilgiyi transfer etme ve hayal etme becerilerini geliştirerek çocukların yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olur.

Haz

dondurma çubukları ve kapaklar kullanılarak artık materyallerden robat el yaptık ve çocuklarla nesneleri tutmaları ve yakalamasını sağlandı

Haz

kağıttan yapılan etkinlikle yapılan helikopter etkinliği ile uçartma yapıldı.ve çocuklarla beraber uçurduk

Haz

inovasyon etkinlikleri çerçevesinde kavonoz kapaklarından ve artık mataryallerden müzik aleti tasarladık çocuklarda boyadık ve ritm tuttuk.

Haz

Özel eğitimde erken çocukluk ve okul öncesi dönemi eğitimi, bireyin eğitimi ve bireyin eğitimine katkı sağlamak amacıyla ailenin bilgilendirilmesi ve desteklenmesi yoluyla yapılır.

Haz

YETENEĞİMİ KEŞFEDİYORUM ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE KUKLA İLE HİKAYE ANLATIMI JİMLASTİK GÖSTERİMİ VE ŞARKI ETİKNLİKLERİ İLE YARIŞMACILAR GÖZ DOLDURDU YARIŞMAYA KATILAN MİNİKLERİ BOYA KALEMİ HEDİYE EDİLDİ.

Haz

Bu benim Bedenim adlı hikaye kitabı ile bedenim ile farkındalık oluşturuldu.Bedenime kimse izinsiz dokunamaz bu bedenim bedenim adlı video izletildi. ve etiknler yapıldı.

Haz

aramızda engel yok yapılan etkinliklerle özel eğitim bilinci öğrencilerimize kavratıldı. eğer elimiz olmasa ne yapardık nasıl resim yapardık eğer yürüyemesek ne yapardık

Etkinlik 1 : İki özellikli Şemsiye

Şemsiye kullanmak istediğimizde elimizde eşya varsa ucundaki akordiyon sayesinde şapka gibi kafamıza takabiliriz ya da elimizde tutmak istiyorsak da tutabiliriz ve sapına elimizdeki çantayı asabiliriz.

Haz

inovasyon boncuklardan şekiller yapıldı ve ütülenerek şekiller meydana geldi.

Haz

Okulumuz öğrencileri arasında yapılan mangala turnuvası sonucu kazanan öğrnecilere başarı ve katılım belgesi verildi.

May

Ouiver vision uygulaması ile boyama etiknliği yapıldı.boyanan etkinlikler QuiverVision uygulaması ile etkinlikler hareketlendi.yapılan boyama ile etkinlikler hareketlendirdiler.

May

Okulumuz 3 Yaş Sınıfı öğrencileri bu hafta Web 2.0 oyunlarından bir tanesi olan jigsaw planet puzzle uygulamasında 12 parça puzzle etkinliği yaparak parça bütün kavramını pekiştirdiler .

May

Okulumuz 4 Yaş Sınıfı öğrencileri bu hafta Türkçe Dil etkinliğinde web 2 araçlarından Word Wall kullanarak kelime dağarcıklarını geliştirdiler. Üç şey oyunu ile kendilerini ifade etme becerilerini desteklendi.